Zelf volley spelen ?

Even komen proeven ?

Kom je ook naar de volley academy ?
Zoveel mogelijk bewegen is een must, stilzitten doe je maar in de echte school ! We gooien, rollen, hossen, botsen en nog zoveel meer. Op de volley academy van VT Real Wetteren kan je je met je vriendjes en vriendinnetjes uitleven.

Voor ouders:
De volley academy van VT Real mikt op jongens en meisjes van het 1ste tot 3de leerjaar. We willen hier op een speelse manier de basiselementen van sport bijbrengen en in het bijzonder van volleybal.

De lessen gaan door op zaterdagmorgen van 9u30 tot 11u.  We starten begin september.

Eens zorgeloos proberen? We organiseren ook gratis proeftrainingen. Iedere zaterdag in september kan je komen proeven. Laat het ons wel op voorhand weten via het formulier hieronder...

Door de sterke instroom in 2021 zitten we nu even met een ledenstop voor meisjes ouder dan 10j. Zodra we meer zicht hebben op de herinschrijvingen voor volgend seizoen geven we hier zeker een update. Je kan altijd al je contactgegevens achterlaten. 

Geïnteresseerd ? Vul dan het formulier hieronder in.
Hopelijk tot snel !

Belgium

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.

Lidgeld

Filosofie

Created with Sketch.

Als sportclub zijn we ons bewust van onze sociale rol die wij te spelen hebben en ook wensen te spelen. We willen het lidgeld zo laag mogelijk houden. Afhankelijk van de leeftijd & aantal contactmomenten hanteren we ander lidgeld.

Omdat volley een familiesport is, hebben we ook korting bij meerdere spelende leden per gezin.  Het tweede lid uit hetzelfde gezin betaalt slechts 85% van het lidgeld, en vanaf het derde lid bedraagt het lidgeld 70%. De regel is hier steeds dat het hoogste lidgeld de minste korting krijgt.

Ook als je het financieel niet breed hebt, kun je bij ons terecht. Heb je een Uitpas Dender met kansentarief, dan kan je bij ons ook lid worden voor een minimale inschrijvingsprijs. Denk je hiervoor in aanmerking te komen, neem dan contact met Evi Steppé via telefoon (0496/65.99.98). Dit wordt vertrouwelijk behandeld.

Tarieven 2021/2022

Created with Sketch.
  • VolleyAcademy: 150 EUR
  • U11: 200 EUR
  • U13: 200 EUR
  • U15: 200 EUR
  • U17: 200 EUR
  • Dames Senioren: 250 EUR